Kakovost in varnost v zdravstvu (strokovno predavanje)

Kakovost in varnost v zdravstvu (strokovno predavanje)

DMSBZT Ptuj – Ormož v sodelovanju z DMSBZT Maribor vabi na strokovno izpopolnjevanje KAKOVOST IN VARNOST V ZDRAVSTVU (modul licenca). Iobraževanje bo potekalo v petek, 12. februarja ob 08.00, v spletnem okolju MS Teams.

Vse informacije v zvezi z prijavo v spletno okolje boste prejeli na vaš email naslov, zato prosimo, da ob prijavi le tega obvezno navedete.

Splošne informacije

Prijavite se preko Zbornice – Zveze, prijava na strokovno izobraževanje (ob prijavi ne pozabite označiti 1 dan in brez kotizacije) ali preko https://www.dmsbzt-mb.si/kakovost-in-varnost-v-zdravstvu-modul-licenca/

Kotizacija za strokovno izobraževanje bo poravnana iz sklada za izobraževanje DMSBZT Ptuj – Ormož.

NE POZABITE SI PRED IZOBRAŽEVANJEM INŠTALIRAT MS TEAMS, TISTI, KI JIH ŠE NIMATE.

Program strokovnega srečanja je namenjen zaposlenim v zdravstveni in babiški negi in je usklajen z obveznimi vsebinami, ki jih mora vsebovati strokovno izpopolnjevanje za izpolnjen pogoj obveznih vsebin s področja »Kakovost in varnost v zdravstvu« v enem licenčnem obdobju (19. člen Pravilnika o registru in licencah izvajalcev v dejavnosti zdravstvene in babiške nege, Ul RS št. 3/ 2016, z dne 18. 1. 2016) ter v Ul RS, št. 62/2016, z dne 30. 9. 2016 objavljenega (Pravilnika o spremembah Pravilnika o registru in licencah izvajalcev v dejavnosti zdravstvene ali babiške nege) ter 2. člen Pravilnika o spremembah in dopolnitvah  Pravilnika o strokovnem izpopolnjevanju zdravstvenih delavcev in zdravstvenih sodelavcev (Uradni list RS, št. 42/17 z dne 4. 8. 2017).

Vir: Tanja Ribič Vidovič, predsednica DMSBZT Ptuj – Ormož